Kiegészítő záradék független tudósoktól

"Komolyan kell vennünk ezeket a tanulmányokat"

"Azokban a tanulmányokban, amiket megvizsgáltam, a Maharishi Hatással [A Legyőzhetetlen Védelem Technológiájaval]  kapcsolatban a konfliktusokra nézve, nem tudtam módszertani hibát találni. A felfedezések egy nagyszámú ismétlődést mutattak sok különböző földrajzi és konfliktus helyzetben. Nem valószínű, hogy ez a feltevés nem lenne megbízható, én úgy gondolom, komolyan kell vennünk ezeket a tanulmányokat."

Ted Robert Gurr, Kandidátus, a Kormányzás és Politika nyugalmazott Professzora a Maryland-i Egyetemen


"A munka megbízható"

"Ez a feltevés, határozottan felemelt néhány szemöldököt a kritikusaink körében. De a statisztikai munka megbízható. A számok ott vannak. Amikor statisztikailag ellenőrizni tudsz egy sokváltozós dolgot, úgy, mint ahogy ez a tanulmány teszi, akkor ez sokkal meggyőzőbbé teszi az eredményeket. Ez a bizonyíték jelzi, hogy most van egy új technológiánk arra, hogy békét teremtsünk a világban."

Raymond Russ, Kandidátus, A Pszichológia Professzora a Maine-i Egyetemen, valamint Az Elme és a Viselkedés Folyóirat Szerkesztője

 

"Ez a kutatás megköveteli a cselekvést"


"Én figyelemmel kísértem a kutatásokat a Maharishi Hatásról, hogy hogyan fejlődött az utóbbi 20 évben. A bizonyítékok egy erős és következetes összeállítása van most meg, amely bemutatja azt, hogy ez a megközelítés biztosít egy egyszerű és költséghatékony megoldást sok társadalmi problémára, amelyekkel ma szembe kell néznünk. Ez a kutatás és annak következtetései olyan erősek, hogy ez cselekvést követel azoktól, akik felelősek a kormányzati politikáért."

Huw Dixon, Kandidátus, a Közgazdaságtan Professzora a York Egyetemen, Angliában


"Nem szükséges semmilyen tolakodó beavatkozás a konfliktus megoldására"


"Ezen megközelítés előnye a konfliktus eldöntésében, hogy nem szükséges semmilyen tolakodó beavatkozás a konfliktus megoldására. Úgy tűnik, hogy az összekapcsolódás egy alapvető szintjének használata a közösség tagjai között, csökkenti a stresszt és koherenciát hoz létre a konfliktus területén."


John Davies, Kandidátus, a Nemzetközi Fejlesztési és Konfliktuskezelési Központ Kutatási Koordinátora a Maryland-i Egyetemen

A cselekvés lépései – Legyőzhetetlenségi Iskolák