Hogyan működik a béke mechanizmusa

Az Egyesített Mező

Az elméleti fizika fejlődése, a természeti törvények egy előrehaladottan egységesebb megértéséhez vezetett, amely a csúcspontját a világegyetem összes létformájának és jelenségének alapjánál lévő intelligencia egyesített mezejének egy egyedülálló, egyetemes, újszerű felfedezésében érte el. Az egyesített mező, ami a rendezettség legalapvetőbb forrása, milliószor alapvetőbb és erőteljesebb, mint az atomerő és a kiterjedt világegyetemünk fenntartásáért is felel. Az elméleti és tapasztalati kutatás feltárta, hogy az egyesített mező, alapvetően a tudat egy mezeje.

 

A széleskörűen közzétett kutatás bemutatja, hogy az emberi tudat közvetlenül el tudja érni és meg tudja tapasztalni az egyesített mezőt, ami az emberi tudatosság legkiterjedtebb állapota és tiszta tudatosságként ismert. Az egyesített mező, a tiszta tudat ezen tapasztalata képezi az emberi tudat negyedik legjelentősebb állapotát, amely élettanilag és az egyéni tapasztalat alapján is eltér az ébrenléttől, az alvástól és az álmodástól. Ezt a tapasztalatot támasztja alá az átfogó EEG koherencia és az alfa befolyás növekedésének kialakulása, jelezve az agyműködés és a teljes agykihasználtság maximális rendezettségét.

A tudatnak ez a negyedik állapota világszerte elérhető a Transzcendentális Meditáció™ technikáján és a Transzcendentális Meditáció Szidhi™ programján keresztül, amely magába foglalja a Jógarepülést. Ezek a technikák a legelterjedtebb gyakorlatok és a legszélesebb körben kutatott technológiák az emberi lehetőség teljes kifejlesztéséért a világon.

 

A Transzcendentális Meditáció technikája hozzájárul, hogy az elme lenyugodjon és megtapasztalja a gondolat, a tiszta tudatosság vagy másképpen a Természet összes törvényének egyesített mezejének forrását. A Transzcendentális Meditáció Szidhi programja, amely magába foglalja a Jógarepülést, kiműveli a gondolkodás és cselekvés képességét, hogy arról szintről működjön, ahol a gondolatok a legerőteljesebbek és a legkönnyebben beteljesülnek.   A Transzcendentális Tudatot megtapasztaló egyének egy nagy csoportja, amikor együtt élvezi az egyesített mező mélységes békéjét – a béke ezen erőteljes hatása kisugárzódik az egész társadalomba. Ötven szemléltető projekt és 23 közzétett tanulmány szemléltette a béke ezen kisugárzott hatását, melynek során csökkent a bűnözés, a balesetek, a háborúskodás és a terrorizmus mértéke.


Folytatása a béke projektek tudományos megerősítésének