Tartós Béke

A bűnözést, a terrorizmust és a viszályt kiváltó ok felszámolása

Az egész világ a családunk. Őszinte óhajunk, hogy gondoskodjunk arról, hogy mindenki, minden nemzetben, békében és jólétben éljen, szabadon a bűnözés, a terrorizmus és a háború fenyegető veszélyétől. Annak ellenére, hogy sok őszinte egyén kötelezte el magát a béke ügyének az állandó béke megalapozásához több kell, mint politikai megállapodások, tanácskozások vagy próbálkozások arra, hogy fenntartsuk a békés hangulatot. Ez csak az emberi elme és fiziológia legmélyebb szintjein történő átalakulással érhető el. Kiterjedt tudományos kutatások igazolták, hogy a Transzcendentális Meditáció® Technika létrehoz egy mély nyugalmi hatást a testben és az elmében. További kutatások bemutatták, hogy ez a nyugalmi hatás kiterjed a környezetbe is.

Az élet minőségének javulása és a társadalmi stressz csökkenése

 

Amikor az egyének gyakorolják a Transzcendentális Meditáció Technikáját és a  Transzcendentális Meditáció Szidhi TM programját, együtt, egy csoportban, ez egy dramatikus és azonnali csökkenést mutatott a stressz, a bűnözés, az erőszakos bűncselekmény és a konfliktusok terén és a koherencia, a pozitivitás és a béke növekedését a társadalom egészében, országos és nemzetközi szinten.

 

 

Ezek a csoportok létrehozzák a koherencia egy erőteljes hullámát, amely kiterjed a környezetbe is. A nagyobb csoport, a népesség nagyobb területére, nagyobb létszámára tud hatással lenni.

 

Akárhol is gyűlnek össze az eléggé nagy béketeremtő csoportok, megelevenítik a pozitivitást, az életet támogató tendenciákat és harmonizálják a diszharmonikus irányzatokat. Egyidejűleg javítják az élet minőségét mindenki számára. A bűnözés, a balesetek és a betegség csökkennek környezetükben, miközben a gazdaság és az élet általános minősége javul, megteremtve egy ideális társadalom és egy békés világ lehetőségét.

 

A béke-teremtő csoportokat könnyedén létre lehet hozni az iskolákban, egyetemeken, vállalatokon belül, és a katonaságban. A kívánt hatás elérése érdekében a lakosság egy százalékának négyzetgyökét kitevő létszám szükséges.

 

Egy 8000 fős csoport, egy helyen, létrehozná a kívánt, életet támogató koherenciát, hogy semlegesítse a világ lakosságának negatív tendenciáit és létrehozza a világbékét.


Egy tudományosan megalapozott megközelítés

 

A Transzcendentális Meditáció és Transzcendentális Meditáció Szidhi programjának csoportos gyakorlásán keresztül csökken a bűnözés és a konfliktus, ez a legszélesebb körben kivizsgált és legalaposabban kipróbált jelenség a társadalomtudományok történetében.

 

A társadalomban lévő bűnözés, terrorizmus és háború megakadályozásának és semlegesítésének egyedülállóan hatékony megközelítését, több mint 50 demonstráció és 23 tudományos tanulmány erősítette meg. A legfelsőbb tudományos folyóiratokban tették közzé ezt a független tudósok által gondosan megvizsgált kutatást.

 

  Következő: A stressz semlegesítése a kollektív tudatban