A Globális Mother Divine Szervezet ünnepli minden nemzet felemelő és inspiráló zenei hagyományát, különös tekintettel a Maharishi Gandharva Védára™, a természet örök zenéjére, amely felélénkíti a harmóniát és békét az egyénben és a környezetben.

 

"A zene az Egységtudatig emeli fel az életet, amelyben minden határ a határtalanság melódiáját lélegzi" - Maharishi - 

 

 

A zene legalapvetőbb szintje, a Természet Zenéje

 

Tudjuk a fizikából, hogy minden a teremtésben, annak legalapvetőbb szintjénél épül fel, ami a hangfrekvencia. Az ősi India bölcsei ismerték ezeket a finom frekvenciákat saját tudatuk csendességében és kifejezték azokat a Gandharva Véda zene melódiáiban és ritmusaiban.


A Gandharva Véda zene visszatükrözi a természet frekvenciáit a nappalok és éjszakák különböző időszakaiban. Ha hallani tudnád a hajnal első ébredésének finom hangjait, vagy a délidő dinamizmusát, vagy az éjszaka csendjét, akkor a Gandharva Véda zene hangjait hallanád.

 

A béke és az egyensúly előmozdítása a környezetünkben

 

Amikor a napszaknak és az évszaknak megfelelő melódiát játszanak, akkor ezek a fenséges dallamok semlegesítik a stresszt es a diszharmóniát a környezetben és finoman helyreállítják a biológiai ritmusunkat, elősegítik az egyensúlyt, a belső békét és a jobb egészséget. A tudományos kutatások megerősítik ezeknek a hangoknak a hatékony, gyógyító hatását az ember fiziológiájára, viselkedésére és a környezetre.

 

Maharishi rányítása alatt, sokan, India legismertebb zenészei közül összefogtak, hogy újjáélesszék a Gandharva Véda zenéjét világszerte, megelevenítve a természet isteni harmóniáját a világban.

 

„ A Gandharva zene egyetemes. Ez otthon van minden országban, minden emberben és minden társadalomban. Ez a boldogság nyelve, ez a boldogság tudománya és művészete, ez a természet hangja.” – Maharishi –

 

Hogyan élvezhetjük a Maharishi Gandharva Véda Zenét

 

A Gandharva Véda zene halkan szólhat egész nap és éjjel odahaza és az irodában is, megteremtve ezzel egy gyönyörű, nyugodt, harmonizáló hatást a környezetben.

 

 

  • Maharishi Gandharva Véda koncertek vannak világszerte.

 

  • Tervezzük, hogy Maharishi Gandharva Véda iskolákat és főiskolákat hozunk létre a hölgyek részére a világ 192 országában.


Kérem, látogassa meg az alábbi weboldalakat:

Dinamikus Csend (
Walpurgis Schwarzlmüller):
 
http://www.musicmall.globalgoodnews.com/dynamicsilence.html


A teljesség kivirágzása (Walpurgis Schwarzlmüller):
 
http://www.musicmall.globalgoodnews.com/blossomingtotality.html