blonde oriental againstleaves

A Mother Divine Program

A Mother Divine Program 1981.-ben jött létre, hogy az egyedülálló hölgyek részére megadja azt a lehetőséget, hogy összpontosítsanak saját belső, szellemi fejlődésükre, elmélyítsék a Transzcendentális Meditáció® technika és a Transzcendentális Meditáció Szidhi™ Programjának tapasztalatát és ennek természetes melléktermékeként, kisugározzák a harmónia és boldogság erőteljes hatását az egész világba.

Az indiai Védikus hagyomány a "Mother Divine" kifejezést összekapcsolja a természet egyetemes, mindent tápláló minőségével, a boldogsággal, az intelligenciával, a kreativitással és a harmóniával, ami mindenkiben létezik, és mindig előmozdítja az életet a béke és fejlődés irányában. A Mother Divine Program minden aspektusát különösképpen arra tervezték, hogy kibontakoztassa ezeket a minőségeket.

A napi rutin magában foglalja a Transzcendentális Meditáció és a Transzcendentális Meditáció Szidhi programját, valamint olyan aktivitásokat, amelyek elősegítik a Mother Divine Program célját, azaz létrehozni a boldogságot, harmóniát és békét a világ számára. A Mother Divine Programot gyakorló hölgyek csoportja jelenleg az USA-ban, Hollandiában, Svájcban, Dél-Amerikában és Thaiföldön található.

Ki csatlakozik a Mother Divine Programhoz?

Több mint 1000 hölgy 40 országból, széleskörű szakmai és oktatási háttérrel rendelkezve szentelt időt a Mother Divine Programnak. A Mother Divine Programon lévő hölgyek sokfélék, lehetnek diákok, pedagógusok, üzletasszonyok vagy művészek, de mindnyájan elkötelezték magukat a tudatuk fejlesztésére és a megvilágosodás megtapasztalására, minthogy ez a mindennapi élet egy élő valósága.

A Globális Női Szervezet a Teljes Tudásért és a Mother Divine Program - Mi a különbség?

A Globális Női Szervezet a Teljes Tudásért minden egyedülálló, házas, aktív vagy nyugdíjas hölgynek és lánynak tudást és gyakorlati programokat ajánl fel az élet minden területének sikeréért.

A Mother Divine Program az egyedülálló hölgyek részére van, akik arra vágynak, hogy életük valamennyi részét teljes időben a szellemi fejlődésnek szenteljék.

A Globális Női Szervezet a Teljes Tudásért egyik célja, hogy megalapítsa a Mother Divine Programot 192 országban a világon. Ezeknek a hölgyekből álló csoportoknak egy harmonikus, tápláló és békés befolyása lesz a nemzeteikre. (Lásd a Világbéke részt)

Többet megtudni, csatlakozni vagy támogatni a Mother Divine Programot

Látogass el ide: 
http://www.gwo.hu/adomany/md-hamsa;
www.motherdivine.org;
http://www.mdeu.org/
facebook.com/motherdivine