A Transzcendentális Meditáció
Haladó Technikái

Transzcendentális Meditáció®-s program haladó technikái gazdagítják a Transzcendentális Meditáció napi gyakorlatából származó jótékony hatásokat és felgyorsítják a magasabb tudatállapotok kifejlődését. A Haladó Technikák növelik azt a képességet, hogy a gondolat és érzékelés finomabb szintjeit megtapasztaljuk, miközben az ember egyre meghittebb viszonyba kerül a transzcendencia, a tiszta tudat, a belső, csendes Önvaló megtapasztalásával. Ahogyan a tudatos elme egyre jobban átitatódik a tiszta tudattal és az érzékelés egyre jobban kifinomul, a gondolatok és a cselekvés spontánul válnak egyre erőteljesebbé, és hatékonyabbá, így lesz több a boldogság és a siker a mindennapi életben.

A meditálók az első Haladó Technikát, a Transzcendentális Meditáció technikájának négy hónapos rendszeres gyakorlása után tanulhatják meg. Minden egyes új Haladó Technikát négyhónapos rendszeres gyakorlás után lehet megtanulni. A Haladó Technikák sorozatának megtanulása az előfeltétele a Transzcendentális Meditáció Szidhi® programjának elvégzéséhez.

A Transzcendentális Meditáció Szidhi Programja

A Transzcendentális Meditáció technikája megengedi az elmének, hogy természetesen és erőfeszítés nélkül lenyugodjon, hogy megtapasztalja a tiszta tudatot, az Önvalót, a kreativitás és intelligencia csendes, belső tárházát, amely minden mentális aktivitásunk alapját képezi. A Transzcendentális Meditáció Szidhi programja kiműveli azt a képességet, hogy gondolkodjunk és cselekedjünk ebből a belső csend mélységéből, azon célból, hogy a gondolatok és a cselekedetek maximálisan hatékonyak legyenek.

A Transzcendentális Meditáció Szidhi programjának legerőteljesebb aspektusa a Jógarepülés® technikája. A Jógarepülés technikájának gyakorlása során az agyhullám szinkronitás maximalizálódik, amint a test spontánul előre lendül egy rövid szökkenésben. A belső tapasztalat az életöröm, a kitágult tudatosság, a könnyűség és a „boldogság buboréka”.

A tudósok felfedezték, hogy a Jógarepülés alatt az agyhullám-koherencia a felemelkedés pillanatában maximális. A koherencia növekedése az agyműködésben, tudományosan összefüggésbe hozható az intelligencia, a kreativitás növekedésével, valamint a tanulás elvével, az erkölcsi érveléssel és az elme-test koordinációjával.

Tudományos Kutatás a TM-Szidhi Programról

A Transzcendentális Meditáció Szidhi programjáról szóló kutatás, megerősíti a jótékony előnyök egy széles területét, amelyek sokkal kifejezettebbek, mint csak a Transzcendentális Meditáció gyakorlása során. Előnyei közé sorolható a neurofiziológiai működés javulása (szélessávú EEG koherencia), a kognitív és észlelési képességek javulása, nagyobb mentális és fizikai egészség, megnövekedett életerő és magasabb életkor.

A legjelentősebb, hogy több mint 50 megjelent tudományos tanulmány bemutatja, hogy amikor a Jógarepülés technikáját gyakorolják egy nagy csoportban, a koherencia és harmónia egy erőteljes hatása sugárzódik ki a környező lakosságra, és semlegesíti a társadalmi stresszt és feszültséget és elősegíti a pozitív társadalmi folyamatokat. Tudományosan kimutatták, hogy a Transzcendentális Meditáció Szidhi programját gyakorló csoport azáltal, hogy a társadalmi stresszt hatásosan elhárította, egyidőben csökkenti a bűnözést és meggátolja a társadalmi konfliktust, ily módon járulva hozzá egy békésebb és harmonikusabb világhoz.

Küldjön e-mail-t a haladó technikákkal kapcsolatos bővebb információért.

Következő: Tudjon meg többet a Tudatról