linda2

Egyéni növekedés, belső beteljesedés és siker az élet minden területén a tudat kifejlesztésén keresztül, ez áll női szervezetünk küldetésének és elképzelésének középpontjában.

Nekünk mindnyájunknak megvan a képességünk arra, hogy élvezzük a határtalan belső boldogságot, a növekvő intelligenciát és kreativitást és a javuló egészséget. Noha az önfejlesztésre szolgáló rendszerek széleskörűek, a mi megközelítésünk, az elhivatottság tudatunk legalapvetőbb szintjének kifejlesztésére koncentrál. A Transzcendentális Meditáció® technikája és annak haladó programjai, egyszerű, természetes, erőfeszítés nélküli technikák, amelyek a tudatot fejlesztik ki és ezáltal javítják az élet minden területét.

Széleskörű tudományos kutatások igazolják, hogy a Transzcendentális Meditáció technikája kifejleszti az elmét és a testet, a mélyen gyökerező stresszek feloldása által és megeleveníti a belső kreativitást, az intelligenciát és a boldogságot. Ennek a technikának a gyakorlata hasonló egy fa gyökérének öntözéséhez. Öntözve a fa gyökerét, gazdagítjuk a fa összes ágát, levélét és virágát, a Transzcendentális Meditáció technikájának rendszeres gyakorlása a jótékony hatások nagyon széles skáláját adja, amely pozitív hatással van az életünk minden területére.

Miért olyan hatásos a Transzcendentális Meditáció technikája?

blonde meditator

A legtöbb mentális gyakorlat, az elmét aktívan tartja valamilyen módon a gondolkodás durva szintjén. A Transzcendentális Meditáció technikája megengedi az elmének, hogy erőfeszítés nélkül transzcendáljon és megtapasztalja a pihenő éberség egy mély állapotát, amelyet Transzcendentális Tudatként, vagy tiszta tudatként ismerünk.

A tiszta tudat, az intelligencia, a kreativitás és a boldogság egy végtelen tárháza, amely az elménk legfinomabb szintjénél található, túl a gondolatainkon, érzéseinken, cselekvésünkön és viselkedésünkön. Ahogyan újra meg újra transzcendálunk és megtapasztaljuk a tiszta tudatot, az energia, az intelligencia, a kreativitás és a boldogság egyre jobban megelevenedik bennük.

A sok előny, az elme, a test és a viselkedés számára, amely bizonyítottan a Transzcendentális Meditáció technikájának gyakorlatából ered, ami a transzcendálás egyedülálló tapasztalatának automatikus eredménye.

indian lady

A Transzcendentális Meditációs technika gyakorlásának előnyei.

A Transzcendentális Meditáció rendszeres gyakorlása során azt találjuk, hogy növekszik a rendezettség az agyműködésben és létrehoz egy mély, stresszoldó pihenést a test számára. Ennek eredményeképpen egészségesebbnek, boldogabbnak és beteljesedettebbnek érezzük magunkat. Sokkal sikeresebbek vagyunk tevékenységeinkben és nagyobb a képességünk az adni tudáshoz a barátaink, a családunk, a közösségünk és a világ irányában.

A jólét növekedésével, természetesen és erőfeszítés nélkül kezdünk egészségesebbé válni és eredményesebb döntéseket hozni az életben. Alkalmazva ezt az egyszerű, természetes technikát, megtapasztaljuk a legbelső önvalónkat és feltárjuk tudatunkat, és ez lehetőséget ad a korlátlan egyéni növekedésre.

 

Következő: Tudjon meg többet a Transzcendentális Meditáció technikájáról