Tudatalapú Egyetemek és Főiskolák


Maharishi Megvilágosodás Egyetem


Maharishi  Megvilágosodás Egyetem (Maharishi University of Enlightenment, vagy MUE), a Globális Női Szervezet a Teljes Tudásért-hoz tartozik. Jelenleg a Maharishi Megvilágosodás Egyetem BA, MA és PhD programokat kínál a Maharishi Védikus Tudományban  ™ - a tudat tudományában – a saját egyetemén a Maharishi Védikus Városban (Mahrishi Vedic City), Iowá-ban.


Az 1998-ban megalapított Maharishi  Megvilágosodás Egyetem egy olyan tantervet, környezetet, és rutint kínál, amelynek célja, hogy maximalizálja a diákok haladását, a megvilágosodásban való teljes kifejlődés felé. A MUE diákok a Maharishi Védikus Tudományt tanulmányozzák, hangsúlyt fektetve a tudat kifejlesztésének tapasztalatára.


A Maharishi Tudat Technológiák napi gyakorlata által - a Transzcendentális Meditáció® és Transzcendentális Meditáció Szidhi™ program által, ami magába foglalja a jógarepülést - a diákok elmélyülnek a tiszta tudat közvetlen, személyes tapasztalatában.


A tanulók felfedezik, hogy a tiszta tudat területe, a minden természeti törvény otthona - a  természeti törvény teljes ismerete- a saját önvalójukban található, ahogyan az egység is, amelyik megalapozza és okozza az összes különböző tudást. A diákok tanfolyamokkal integrálják a tapasztalatot és a megértést a tudatról, amelyek feltárják a művészeteket, bölcsészettudományokat, természettudományokat és a társadalomtudományokat.


A gyakorlati haszna ennek a megközelítésnek abban van, hogy a diákok könnyedén és lelkesen megértik bármely tudományterületnek a fogalmát és belső boldogságot és örömöt sugároznak ki, ahogy a magasabb tudatállapotokba növekednek.


A Globális Női Szervezet a Teljes Tudásért Maharishi Megvilágosodás Egyetemet létrehozását tervezi sok országban világszerte.


További információért forduljon ide:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
vagy hívja az USA-n belül:
1-877-268-2008 
vagy  az USA-n kívül:
+1-641-472-2747.
Kérjük , látogasson el erre a weboldalra: 

www.maharishiuniversityofenlightenment.com 

 

Maharishi Megvilágosodás Főiskolája


A Maharishi Megvilágosodás Egyetemének sikere ihlette, hogy a közelmúltban létrehozták a Maharishi Megvilágosodás Főiskolát, ami egy részlege a Maharishi Management Egyetemnek™ (MUM) az USA-ban lévő, iowai Fairfieldben.
2011. augusztus elején elkezdett Maharishi Megvilágosodás Főiskola hároméves BA programot fog felkínálni a Maharishi Védikus Tudományból a női hallgatók számára.


Ez a hároméves BA program egy egyedi tantervet használ, amelynek az alapja a Teljes Tudás, ahol a diákok a tudás tizenkét különböző területet tanulmányozzák a Maharishi Tudat Tudománya és Technológiája fényében. Minden év első félévében, a diákokat elvezetik minden tantárgy konkrét szintjétől az absztrakt szintekig a tudat tudományának fényében, melynek végén minden tudás területnek az egységes alapját közvetlenül a saját énjükként tapasztalnak a Transzcendentális Meditáció és a Transzcendentális Meditáció Szidhi program által. A második félévben a tanulmányi előmenetelre fordítják a figyelmet: minden tudás terület fel van tárva a tudat alapjától és alapelveitől annak gyakorlati alkalmazásáig a társadalomban.


További információért a MCE-ről forduljon az MUM-hoz:  

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

vagy hívja az USA-n belül: 1-800-369-6480 

vagy  hívja az USA-n kívül: +1-641-472-1110 

Következő: Bevezetni a Transzcendentális Meditációt a Meglévő Iskolákban