Anyanyelvek

A Globális Női Szervezet a teljes Tudásért arra ösztönzi minden nemzet nőit, hogy ünnepeljék, és felelevenítsék a kulturális hagyományokat, és hogy fenntartsák az anyanyelv tisztaságát az elkövetkező összes generáció számára.

Az édesanya tápláló ereje az anyanyelv finom áramlásában van kifejezve a gyerek iránt. Amikor a gyerekek otthon felnőnek, az anyanyelv áramlása folyamatosan táplálja őket, ami teljesen természetes, és tele van szeretettel. Ha más nyelvet beszélnek, amikor iskolába járnak, az új nyelv erőfeszítést okoz a finom membránokban a gyerekek agyában. Végül a gyerekek nem használják az anyanyelvüket, és csak az idegen nyelvet beszélik. Az anyanyelv feledésbe merül, és a létfontosságú kapcsolatot a föld természeti törvényeivel  jelentősen meggyengül.


A kommunikáció áramlása az anyanyelven keresztül elősegíti a haladást és a beteljesülést az életben. Ha a gyerekek továbbra is az anyanyelvükön beszélnek, akkor megtartják a kapcsolatot az életet támogató, evolúciós természeti törvények intelligenciájával és biztosítják, hogy a kultúra békében és gazdagságban virágozzék.