Tudatalapú Oktatás

 mmy meditalo diakok 012 crop

Iskola és Tanulás stressz nélkül

A világon már több mint 700 iskolában és egyetemen bevezették a Transzcendentális Meditáció rendszeres gyakorlását, mint a leghatékonyabb tanulást segítő módszert.

A napi kétszeri csendes meditáció segít a diákoknak abban, hogy jobban kezeljék a stresszes helyzeteket. A meditálás létrehozza a koherentált agyműködést, integrálja a jobb és bal agyféltekét. Javítja a koncentráló és a tanulási képességet. A mély ellazulás nyugalmat ad, ami harmonikusabb kapcsolatot eredményez, több lesz a barát és az életenergia. A meditáció megtanulásával megnyílik a belső énhez, a mindentudás mezejéhez való hozzáférés.

 


*Növekszik az IQ az egyetemi diákoknál


*Javul a memória


*Növekszik az önmegvalósítás


*Csökken a magas vérnyomás

diploma

Mitől más ez, mint a többi? A Transzcendentális Meditació, ahogy azt Maharishi Mahesh Yogi tanította egy egyszerű, természetes, erőfeszítés nélküli technika, amely holisztikussá teszi az agyműködést, ami növeli az intelligenciát, csökkenti a stresszt és létrehozza a jobb társadalmi viselkedést. A jó hír az, hogy napjainkban már minden iskola fel tud ajánlani egy praktikus, jól bevált programot, hogy beteljesítse a pedagógusok, szülők, diákok magas elvárásait, egyszerűen úgy, hogy tanóraként hozzáadja a már meglévő tananyaghoz. Ez az új tudás hatékony a problémamegoldásban, amely kínozza iskoláinkat és társadalmunkat. Ez a tapasztalat példátlan előnyöket jelent a diákok számára, mert kifejlődik a teljes agyműködés, növekszik az éberség, teljesen kivirágzik a kreatív intelligencia, rendkívüli a tanulmányi előmenetel, több az energia és jobb az egészség, növekszik a belső béke, a boldogság, a harmónia a tanulótársak és a tanárok között és felvilágosultabbá válik a társadalmi viselkedés. És most még meg van a diákoknak az a lehetősége is, hogy létrehozzák és fenntartsák a békét a közösségükben, a nemzetben és a világban.

Mindezeket az előnyöket több mint 600 tudományos kutatás támasztja alá, amelyet 250 egyetemen és tudományos intézetben végeztek, 33 országban. Tudományosan bizonyított, hogy a Transzcendentális Meditáció egyedülállóan a leghatékonyabb technika, ami nem csak a mindennapi fáradságot távolítja el a szervezetből, de feloldja a testben felgyülemlett mélyen gyökerező stresszeket is, megszüntetve a pszichoszomatikus betegségek 70-80%-át.

tudomanyos

Egészséges életmódra nevelés: Új korszakot jeleznek az új kutatások az egészségügyben, amelyek azt mutatják, hogy 48%-al csökken a szívinfarktusban és a sztrókban való elhalálozások száma. Az „American Heart Association” (Amerikai Szívszövetség) nyilatkozata megerősíti azt, hogy az emberiség sorsa változás alatt áll, amikor is korunk legnagyobb pusztítóját, amelybe nagyon sokan belehalnak, most könnyedén a felére lehet csökkenteni a Transzcendentális Meditációval.

Csak azzal, hogy öntözzük a fa gyökerét, a fa minden részét gazdagítjuk, a Transzcendentális Meditáció rendszeres gyakorlásával erősítjük az élet minden szintjét.

 

 

Sok szeretettel meghívjuk Önt, családját, barátait és ismerőseit a Transzcendentális Meditációról szóló ingyenes Bevezető Előadásra! 

Kérjük, időpont egyeztetés végett lépjen kapcsolatba velünk a következő e-mail címen:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

vagy mobilszámokon:

Izsák Mária: +36-20-934-5596, 

Morvai Éva: +36-20-777-2861, 

Schwarcz Mária: +36-70-350-1189,

Sebestyén Margó: +36-20-594-2111

 

További információk:

https://www.facebook.com/pages/Tudatalap%C3%BA-Oktat%C3%A1s-Magyarorsz%C3%A1g/155011541360338

http://www.tmeducation.org/research-at-a-glance

http://www.tm.org/benefits-classroom

http://www.tmnok.hu/

http://www.gwo.hu/

http://tudatalapuoktatas.blogspot.nl/

 

Videók:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=goyETqxtAh4

 

fa