TM szórólap

„A Transzcendentális Meditáció az egy egyszerű eljárás, amely a tudatosság legalapvetőbb állapotának felelevenítésével lehetővé teszi, hogy minden egyén élete a teljesség méltóságára emelkedjék, amelyben a tökéletes egészség, boldogság és siker a mindennapi élet természetes jellemzője.”     – Maharishi –

 

Mi a Transzcendentális Meditáció?

A Transzcendentális Meditáció egy egyszerű, természetes, erőfeszítés nélküli technika, amelyet reggel és este 15-20 percig gyakorlunk, kényelmesen ülve, csukott szemmel.

A Transzcendentális Meditáció, ahogy azt Maharishi Mahesh Yogi tanította, páratlan az egyszerűségében és hatásosságában. Párhuzamosan gazdagítja az élet minden területét. Csak azzal, hogy öntözzük a fa gyökerét, a fa minden részét gazdagítjuk, a Transzcendentális Meditáció rendszeres gyakorlásával erősítjük az élet minden szintjét.

 

A Transzcendentális Meditáció
és a tudományos kutatások

Több mint 600 tudományos kutatást végeztek 250 egyetemen és tudományos intézetben, 33 országban.

Tudományosan bizonyított, hogy a Transzcenden-tális Meditáció egyedülállóan a leghatékonyabb technika, ami nem csak a mindennapi fáradságot távolítja el a szervezetből, de feloldja a testben felgyülemlett mélyen gyökerező stresszeket is, megszüntetve a pszichoszomatikus betegségek 70-80%-át.

Csökken a magas vérnyomás

A stresszek távozása után, növekszik a kreativitás, az intelligencia, javul az egészség és megvalósul a belső boldogság és a beteljesedettség és ezzel közvetlenül hozzájárul a nemzet legyőzhetetlen-ségéhez és a Világbékéhez.

Növekszik az IQ az egyetemi diákoknál

Javul a memória

Növekszik az önmegvalósítás

  1. Növekszik az integrált agyműködés (EEG)
  2. Növekszik a nyugodtság
  3. Általános az egészségjavulás
  4. Csökken a dohányzás és az alkoholfogyasztás
  5. Csökken a terrorizmus a Transzcendentális Meditáció és annak haladó technikája által

 

Hogyan Tanulható meg?

A Transzcendentális Meditáció világszerte mindenütt, a következő 7 lépésen keresztül sajátítható el: 

1. Bevezető előadás

2. Előkészítő előadás

3. Személyes beszélgetés

4. Személyes oktatás

5. Első ellenőrző találkozó

6. Második ellenőrző találkozó

7. Harmadik ellenőrző találkozó

A Transzcendentális Meditáció a tudat technológiája, ami hozzájárul ahhoz, hogy a tudatos elme közvetlenül megtapasztalja a Tiszta Tudatot, az összes Természeti Törvény Egyesített Mezejét, a gondolatok forrását.

Az elme természetes tendenciája, hogy a nagyobb energia, intelligencia és boldogság területe felé mozogjon. Nekünk mindössze csak azt kell tenni, hogy megtanuljuk felvenni a megfelelő szöget a belső merüléshez.

 

Ki tanulhatja meg?

A TM technikát bárki megtanulhatja, (már 3 éves kortól) függetlenül az iskolai végzettségtől, világszemlélettől, életmódtól, vallástól. A TM által elérhető eredmények a rendszeres gyakorlással automatikusan kifejlődnek.

 

Tudatalapú oktatás az iskolákban

Felismerve a Transzcendentális Meditáció egyedülálló hatásait, világszerte iskolák, egyetemek százaiba vezették be, mint a leghatékonyabb tanulást segítő módszert.

 

Nők a Teljes Tudásért Alapítvány
Transzcendentális Meditáció Technikájának Tanárai:

 

Izsák Mária
Mobil:  +36-20-934-5596,
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Morvai Éva
Mobil:  +36-20-777-2861,
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Schwarcz Mária
Mobil:  +36-70-350-1189,
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Sebestyén Margó
Mobil:  +36-20-594-2111,
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Globális Női Szervezet a Teljes Tudásért: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.tmnok.hu

www.gwo.hu

 

© 2016 Globális Női Szervezet a Teljes Tudásért.
Minden jog fenntartva.