Maharishi Védikus Rezgés Technológia

Védikus Hangok az Egészség és a Jólét Helyreállítására

A Maharishi Védikus Rezgés Technológia a védikus hangnak egy kifinomult impulzusát vagy védikus rezgését használja, hogy felelevenítse a test belső intelligenciáját, és helyreállítsa a szervezet megfelelő működését. Maharishi elmagyarázta, hogy a szervezet saját belső intelligenciája irányítja az egészséges fiziológia megfelelő működését. Ha a kapcsolat ezzel a belső intelligenciával elvész, a rossz egészség tünetei kezdenek megjelenni. A Maharishi Védikus Rezgés Technológia egy gyengéd eljárás, ami feleleveníti a belső intelligenciát és helyreállítja a megfelelő működést, minden toxikus mellékhatás nélkül.


A krónikus Betegségek és a Maharishi Védikus Rezgés Technológia

Több ezer ember, aki krónikus betegségtől szenved, beleértve az ízületi gyulladást, az asztmát, a szorongást, a hátfájást, a depressziót, az emésztési problémákat, a fejfájást és az álmatlanságot, arról számolt be, hogy a a Maharishi Védikus Rezgés Technológia által enyhültek a problémáik. Egy nyomtatott, randomizált, kísérlethez 176 beteget választottak ki véletlenszerűen, akik ízületi gyulladásban szenvedtek, és jelentős javulást találtak a fájdalommal, a merevséggel, és a mozgékonysággal kapcsolatban. Egy másik nyomtatott tanulmányban, ahol  213 egyént 352 krónikus betegséggel választottak ki, a betegek átlagosan lényeges javulást jelentettek a nyak és a hát problémáknál, ízületi gyulladásnál, emésztési zavaroknál, a mentális egészségügyi problémáknál, fejfájásnál, szív-és érrendszeri problémáknál és szemproblémáknál. Egy harmadik vizsgálatnál, amelynél 4800 beteg vett részt, három emberből kettő, 25 %-tól 100 %-ig terjedő javulásról számolt be a tüneteket illetően. Ha meg szeretné tekinteni ezeket a tanulmányokat, és a beszámolókat, kérjük, látogassa meg  a
 www.VedicVibration.com hónlapot.

Ha több információt szeretne arról, hogy hogyan kaphatna Maharishi Védikus Rezgés Technológiát kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.