Maharishi Védikus Asztrológia

 

 

Maharishi Jyotish, vagy Védikus Asztrológia, a jóslás részletekbe menő matematikai tudománya, amit arra alkalmaznak, hogy előre látható legyenek a  pozitív és negatív hatások, amelyek bekövetkeznek az ember életében. Ha ezek a tendenciák már beazonosítottak, a Maharishi Yagya biztosítja azt a technológiát, ami csökkenti a negatívitást, elhárítja a problémák kialakulását, és fokozza a jó szerencsét.


A Jyotish konzultáció alatt a Jyotishi (Maharishi Jyotish szakértő) egy születési horoszkópot készít – amelynek a neve Janma Kundali - néhány meghatározott információ segítségével, mint például a születési  időpont, dátum és születésihely.


A születési horoszkóp létrehozásához, a Jyotishi egy fejlett számítógépes programot használ. A születési horoszkópból a Jyotishi ki tudja elemezni a kilenc bolygó, vagy másképpen Grahák, a tizenkét Rashik, vagy az állatöv jelei, és a tizenkét Bhavák, vagy a házak közti kapcsolatot.

Az elemzés alapján a Jyotishi az ember korábbi cselekedeteinek a hatását megjósolja az egészségre, a gazdagságra, a szakmai sikerre, a házasságra, a lelki fejlődésre nézve stb. illetve a jövőbeni tendenciákat, a kedvező és kedvezőtlen hatásokat értékeli ki, bármely időszakra.

A Jyotishi így képes Maharishi Yagyákat ajánlani, ami növelni fogja a kedvező hatásokat az ember életében, és csökkenti a kedvezőtlen hatásokat,  annak érdekében, hogy elősegítse a sikert és a jó szerencsét.
A Jyotish előrejelzések és a Maharishi Yagya ajánlások elkészíthetőek egyének, családok, vállalatok, államok, tartományok és nemzetek számára.

Ha további információt szeretne a Maharishi Védikus Asztrológiáról,
kattintson ide. http://www.globalgoodfortune.com/index.html

 

· Áttekintés
· TM az Egészségért
· Megfiatalító Kezelés
· Mama Baba Program
· Aroma Terápia