Maharishi Megfiatalító Kezelés

Az alapos és autentikus ayurvédikus Maharishi Megfiatalító Kezelések újjáélesztik a fiziológiát és segítik megelőzni a betegségeket a szennyeződések eltávolításával és a test természetes gyógyító mechanizmusainak felébresztésével

 

A Maharishi Ayurvéda® a rendszeres tisztítást hangsúlyozza, hogy helyreállítsa az egyensúlyt a testben és a lélekben. Bár a szervezet egy hatékony szennyeződést szűrő rendszerrel rendelkezik, a toxinok néha túl gyorsan halmozódnak fel ahhoz, hogy a szervezet meg tudjon birkózni velük. Emellett, negyven év után a szervezet képessége, hogy megtisztítsa önmagát, gyengül. Nagyon fontos, hogy hogyan méregtelenítjük magunkat. A böjt és durva tisztítások problémákat okozhatnak. Ayurvédikus szempontból a tisztítás könnyed és kiegyensúlyozott kell, legyen.

Az ayurvédikus utat a tisztasághoz úgy nevezik, hogy Panchakarma, vagy Megfiatalító Terápia. A Panchakarma egy sor tisztítóterápia, ami magában foglalja a speciális masszázsokat és gőzfürdőt. Ezeket a luxus kezeléseket egy ayurvédikus orvos személyes odafigyelése mellett végzik. Néhány napig tartanak és eltávolítják a méreganyagokat a szervezetből, ezzel táplálják és kiegyensúlyozzák a fiziológiát, így az ember megfiatalodottnak, megújultnak érzi magát.


Maharishi Ayurvéda Egészség Központok® a programok teljes skáláját kínálják, amelyet orvosok írnak elő és személyre szabottak, hogy visszaállítsák az egyensúlyt az elmében és a testben. Az egy hetes csomag az első alkalommal érkezett vendégeknek ajánlott. Hosszabb tartózkodás azok részére van, akik fokozott méregtelenítést és megkönnyebbülést szeretnének a krónikus betegségekből. Ezek a speciális programok segítik feloldani a szennyeződéseket és feszültségeket a mélyebben lévő szöveti szinteken, beleértve az idegrendszert és a létfontosságú szerveket. A kezeléseket orvosi felügyelet mellett végzik és figyelembe veszik az indiai Maharishi ayurvédikus orvosok (Vaidyák) tanácsait is.


Maharishi Gyógyszállók™ Világszerte

Az USA-ban:
www.theraj.com
Németországban:
 
www.ayurveda-badems.de 
Svájcban:
 
www.mav-seelisberg.ch
Angliában:
www.maharishiayurveda.co.uk

· Áttekintés
· TM az Egészségért
· Mama Baba Program
· Aroma Terápia