A Maharishi Fényterápia Drágakövekkel egy finoman tápláló hatást hoz létre a fiziológiai működés finomabb aspektusaiban, kapcsolódóan a szervezet idegi központjával, megelevenítve és megerősítve a test természetes intelligenciáját.

A drágakövek gyógyító ereje

Rubinok. Zafírok. Smaragdok. Az ásványvilág legrégebbi és legkifinomultabb tagjait, a drágaköveket már régóta használják a gyógyító tulajdonságai miatt. Az Ayurvédikus orvoslás időtlen bölcsességével összhangban, az értékes drágakövek egyedülálló kristályszerkezete, színe és kibocsátott fénye létrehoz egy különleges gyógyító hatást. Amikor egy speciálisan hangolt fény ragyog át ezeken a drágaköveken, akkor ez még tovább erősíti a gyógyító hatását. A Maharishi Fényterápia Drágakövekkel egy speciális fénykivetítést használ, hogy egy finoman hangolt fényt hozzon létre, amely áthalad egy bizonyos drágakövön és eléri a testet. A fényfrekvenciák energiája, amely közvetítőként szolgál a drágakövek rendezett szerkezete számára, finoman áthatol a bőrön és eljut az idegi központok alapjához.

 

Egy hölgy Maharishi Fényterápiát kap Drágakövekkel

A drágakövek fényenergiája rezonál a fiziológia finom frekvenciájával és kiváltja a mélyreható öngyógyítást, egyensúlyteremtést és egészséget a testben. A kezelések mélyen pihentetőek és élvezetesek, gyakran előidézik a boldogságot és a transzcendálás tapasztalatát.

 

A kezelések után az egyének sokféle előnyökről számoltak be, úgy, mint nagyobb energia és erő, a krónikus állapotok enyhülése, az érzékelés javulása és a mély relaxáció.

 

További információért lépjen kapcsolatba velünk!

Schwarcz Mária

Schwarcz Mária
Transzcendentális Meditáció tanárnő
Cim: 1014 Budapest
Mobil: +36-70-350-1189
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.