Maharishi Ájurvéda Konzultációk
és Maharishi Ájurvéda Gyógynövények

___________________________

Maharishi Ájurvéda Konzultációk

A Maharishi Ájurvéda az egészség olyan megközelítése, ami a test és a lélek egyenlőtlenségeinek beazonosítására összpontosít, és az egyensúlyteremtésre, hogy támogassa a természetes, veleszületett öngyógyító folyamatokat a szervezetben. Maharishi Ájurvéda szakértők képzettek a hagyományos és holisztikus egészségügy teljes tudományában, ami 3000 évre nyúlik vissza, valamint rendszeres továbbképzést kapnak a Maharishi Ájurvédából.

A Maharishi Ájurvéda szakemberek a „nadivigyan” (pulzus értékelés) ajurvédikus technikát alkalmazzák, hogy felismerjék az egyensúlytalanságokat, mielőtt azok jelentősebb problémákat okoznának. A három ujjával a pulzuson az ajurvédikus szakértő részletes történetet tud kiolvasni a fiziológiából.
   
A Maharishi Ájurvéda Szakember Pulzus Diagnózist ad

Az Egészségügyi Világszervezet elismerte ezt a technikát, amit a kiegyensúlyozatlanság korai felismerésére használnak és fontos szerepet játszik a betegségek megelőzésében.

A Maharishi Ájurvédában magasan képzett szakértők a következő javaslatokat teszik a személyes Védikus Egészségügyi Konzultációk során:

 

  1. 1.Diétás információ
  2. 2.Gyógynövény étrend-kiegészítők ajánlása, amelyek táplálóak és egyensúlyt teremtenek a fiziológiában.
  3. 3.Életmód javaslat (ha szükséges)
  4. 4.Detoxikáló programok (amikor szükséges)
  5. 5.Oktatással egybekötött ellenőrzővizsgálat, hogy segítse önt az előnyök megszerzésében
  6. 6.Előnyök a mellékhatások helyett

További információért, hogy hogyan lehet a Maharishi Ájurvéda szakértőktől konzultációt kapni, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Maharishi Ájurvéda Gyógynövények

______________________________

Egyensúlyteremtés

Amikor a test nincs egyensúlyban, ez olyan, mint amikor egy gitár nincsen felhangolva. Maharishi Ájurvéda termékek úgy működnek, mint egyfajta hangvilla, visszaállítják az egyensúlyt az elme-test rendszerében, és így megszüntetik a problémák forrását.


Egész és aktív gyógynövények

A Maharishi Ájurvéda termékekben a gyógynövény hozzávalókat 
a hagyományos ajurvédikus módon készítik, a hatóanyag helyett a teljes növényt használják fel. Ez növeli az asszimilációt, holisztikus egyensúlyt teremt, és megakadályozza a káros mellékhatásokat.


Az Együttműködés Varázsa

Az Ájurvéda „sanyognak” nevezi- a vegyítés tudományát, amellyel sokkal nagyobb eredményeket lehet elérni, mint az egyes elszigetelt gyógynövények előnyeivel. Minden növénynek egy különleges funkciója van. A kiegyensúlyozó gyógynövények fontosak, mert semlegesítik azokat a mellékhatásokat, amelyek kialakulhatnának, hogyha a gyógynövényeket önmagukban fogyasztanánk hosszú távon.


Szigorú Szabványok a tesztelésre és a biztonságra

Mint az Ájurvéda globális újjáéledésének úttörői, elkötelezettek vagyunk a hagyományos módszereket követni, miközben a legmagasabb szintű minőség-ellenőrzést alkalmazzuk. Elvetünk minden olyan összetevőt, amely nem felel meg a minőségi szabványoknak, a tisztaságnak és a biztonságnak. Ezen felül, a vezető Ájurvédikus orvosok tanácsa felügyeli minden egyes gyógynövény besorolását, termelését és feldolgozását. Szigorú tesztelés segítségével, biztosítjuk, hogy a termékekben nincsenek szennyező anyagok, mint például nehézfémek. Csúcsgyártó üzemeink és termékeink független szervezetek által hitelesítettek, mint például az ISO -9001 , HACCP ( Hazard Analysis Critical Control Points) , GMP ( Good Manufacturing Practices), és a GLP (Good Laboratory Practice) ISO / IECE 12025,1999.

További információért, és a Maharishi Ájurvéda Gyógynövények megrendeléséért, kérjük, látogasson el ide:

www.mapi.com 
www.ayurveda-products.eu
 
www.maharishi.co.uk 

· Áttekintés
· TM az Egészségért
· Fiatalító Kezelés
· Mama Baba Program
· Aroma Terápia
· Védikus Rezgés Technológia
· Védikus Asztrológia