Blog

S zeretettel meghívjuk önt, hogy vegyen részt a Nemzetközi Ayurvéda Kongresszuson Hollandiaban.

Az ayurvéda egy holisztikus megelőzés orientált egészségügyi rendszer, amely könnyen integrálható más kiegészítő és hagyományos rendszerekkel. Ez költséghatékony, jól bevált és univerzálisan alkalmazható. Ezek a jellemzők arra utalnak, hogy az Ayurvéda képes lehet jelentős mértékben hozzájárulni ahhoz, hogy felülkerekedjünk a járványokon, az elhízáson és a krónikus betegségeken, amellyel minden egsézségügyi szakembernek szembe kell nézni napjainkban Európa szerte.

Képes Élménybeszámoló:

2014 májusában indult Bulgáriában az orosz nyelvű TTC hölgyek és urak részére, ami most október végén fejeződött be. 19 új TM tanárral lett gazdagabb a világ. A résztvevők Ukrajnából, Oroszországból, Kazahsztánból, és Moldovából érkeztek. Abban a szerencsében volt részem, hogy itt, ezen a csodálatos helyen, Bulgária Brahmaszthanjában lehettem tanfolyamvezető.

Bulgária Brahmasztanja 1500 méter magasan fekvő terület, amelyet még ettől is magasabb hegyek vesznek körül. Ez az ország síparadicsoma télen. Itt csak szállodák és panziók vannak, eléggé messze egymástól. Így hát teljes a csend és a nyugalom a környéken, nyáron. És íme, a képek amelyek önmagukért beszélnek:

Tájképek a közvetlen környezetünkről:

001

A Maharishi Védikus Építészet segít lecsökkenteni a betegséget és a bűnözést a nemzetbenMaharishi Védikus Építészet, más néven Sztapatja Véda az egyént kapcsolatba hozza az egész világegyetemmel és kiaknázza a természet intelligenciájának mély szintjeit. Az egyetemes szabályok és elvek, mint a pontos matematikai képletek, egyenletek, arányok, biztosítják, hogy az otthonokat, irodákat, közösségeket és városokat úgy tervezzék, hogy az összes természeti törvény jótékony hatását elhozza az ember életébe.

 

Nina Meade beszámolója: Egy nap Horány szigeten

View the embedded image gallery online at:
http://www.gwo.hu/blog#sigFreeIdb759ff2a7c

Nemzetközi vendégeink: Jim és Nina Meade az USA Transzcendentális Meditáció Központjának igazgatói, akik járják a világot és most a Globális Női Szervezet felkérésére eljöttek meglátogatni Izsák István és felesége Marika Horány szigeti Sztapatja Véd házát, és a mozgalmi telket is.

A következő képek Horányban készültek Izsák Istvánné Mária, Transzcendentális Meditáció és Kreatív Intelligencia Tudományának tanára által szervezett koherencianapokról, amelyeket a szthápatja véda házukban tartottak.

Horány, 2013.03.02.

Jai Guru Dev

2007. július 15.-én, a mi szeretett Anna Krispl Rajli-nk, Magyarország Édesanyja, békében elhunyt Bécsben.
Szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek a szerető és nagylelkű gondoskodásért, amellyel mindnyájan támogattátok őt. A Maharishi Globális Család nevében pedig Annának szeretnénk megköszönni az ő mindenre kiterjedő gyöngéd szeretetét, amellyel táplált minket.

TM szórólap

„A Transzcendentális Meditáció az egy egyszerű eljárás, amely a tudatosság legalapvetőbb állapotának felelevenítésével lehetővé teszi, hogy minden egyén élete a teljesség méltóságára emelkedjék, amelyben a tökéletes egészség, boldogság és siker a mindennapi élet természetes jellemzője.”     – Maharishi –

 

Mi a Transzcendentális Meditáció?

A Transzcendentális Meditáció egy egyszerű, természetes, erőfeszítés nélküli technika, amelyet reggel és este 15-20 percig gyakorlunk, kényelmesen ülve, csukott szemmel.

A Transzcendentális Meditáció, ahogy azt Maharishi Mahesh Yogi tanította, páratlan az egyszerűségében és hatásosságában. Párhuzamosan gazdagítja az élet minden területét. Csak azzal, hogy öntözzük a fa gyökerét, a fa minden részét gazdagítjuk, a Transzcendentális Meditáció rendszeres gyakorlásával erősítjük az élet minden szintjét.


Tudatalapú Oktatás

meditalaok

Iskola és Tanulás stressz nélkül

 

A világon már több mint 700 iskolában és egyetemen bevezették a Transzcendentális Meditáció rendszeres gyakorlását, mint a leghatékonyabb tanulást segítő módszert.


A napi kétszeri csendes meditáció segít a diákoknak abban, hogy jobban kezeljék a stresszes helyzeteket. A meditálás létrehozza a koherentált agyműködést, integrálja a jobb és bal agyféltekét. Javítja a koncentráló és a tanulási képességet. A mély ellazulás nyugalmat ad, ami harmonikusabb kapcsolatot eredményez, több lesz a barát és az életenergia. A meditáció megtanulásával megnyílik a belső énhez, a mindentudás mezejéhez való hozzáférés.

 

004 Mais ts
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Magyarország génmanipulált kukoricát semmisít meg
tette közzé az ONECO 2013. május 16.-án: 
A magyar tisztviselők rendkívül erős intézkedést tettek arra vonatkozóan, hogy megsemmisítsenek 1000 hektárnyi kukoricát, amelyről kiderült, hogy génmanipulált, jelenti az Orosz  RT.com.
 

 
95-MB program-szoveggel

Minden újszülött az Isteni intelligencia nagyon értékes kifejeződése, aki éppen ezért megérdemli, hogy egészségben, boldogságban és megvilágosodásban növekedjen.
 
A Maharishi Ayurvéda Mama-Baba programja ezekre a legmagasabb eszmékre gondol, amikor bemutatja a Maharishi Ayurvéda időtálló tudását az édesanyák és a kisbabák gondoskodására vonatkozóan.