Vedic Tradition of Masters

Mesterek Védikus Hagyománya

timeless squiggle

A Globális Női Szervezet a Teljes Tudásért egyszerű, természetes programokat ajánl fel a hölgyeknek, hogy kibontakoztassák belső potenciáljukat és létrehozzák a békét és a harmóniát a világban. Minden programunk a tudás ősi, Védikus hagyományán alapszik, ami végighaladt India megvilágosult bölcsei során időtlen időktől fogva.

A Védikus bölcsesség lényege annak tudása, hogy hogyan tapasztaljuk meg a tudat transzcendentális mezejét az egyéni tudatosságon belül és hogyan elevenítsük meg annak a kreativitásnak, intelligenciának és boldogságnak minőségeit a maximális siker és beteljesedés számára a mindennapi életben.

Őszentsége Maharishi Mahesh Yogi—a Védikus hagyomány képviselője ebben a generációban —újjáélesztette és helyreállította ennek a tudásnak a teljes hatékonyságát és az élet minden mezejéhez illővé tette. Maharishi ezt a tudást az ő mesterétől, a himalájai Jyotir Math Jagad Guru Shankarachary-ától, az Őisteni Brahmananda Saraswati-tól kapta, aki széles körben tisztelt szellemi vezetője volt észak Indiának.

Tudjon meg többet Őszentsége Maharishi Mahesh Yogi-ról

Tudjon meg többet a Védáról és a Védikus Irodalomról