kep az oldal tetejere

A Mother Divine Program-ot a nagylelkű támogatók adományaiból tartjuk fenn, akik felismerték ennek a professzionális béke-teremtő csoportnak a kiterjedt hatását a nemzetek és az egész világ számára.
Az adományok a Mother Divine Program alapvető napi szükségleteinek kielégítésében nyújtanak segítséget.

Forint átutaláshoz:

Bank címe: Duna Takarékszövetkezet; Budapest, Aulich u. 3.
Kedvezményezett: Nők a Teljes Tudásért Alapítvány
Számlaszám 58600551-11212009
Megjegyzés rovat: "MD Katalin és/vagy MD Mária támogatás"

Célunk, hogy a világ minden részén létrehozzunk Mother Divine csoportokat annak értdekében, hogy lehetőséget adjunk minden hölgynek, hogy magasabb tudatállapotra emelkedjen, és hogy a koherencia erőteljes hatását és a tiszta-boldogságot sugározza minden országnak.

GYIK (gyakran ismétlődő kérdések):

2. Mi a Mother Divine Program, és milyenek a követelményei a csatlakozásnak?

A Motrher Divine Program egy haladó program a magasabb tudatállapotok kifejlesztéséhez. A program 1981-ben lett megalapítva, hogy lehetőséget teremtsen a hölgyek számára a teljes potenciáljuk felismerésére és a megvilágosodásra való összpontosításra, valamint hogy a harmónia és béke erőteljes hatását sugározzák a világnak.

A Maharishi Transzcendentális Meditáció és annak haladó technikáinak meghosszabbított, csoportos gyakorlásán keresztül, valamint, hogy a figyelem a Földi Mennyország megteremtésén van az élet minden szintjén, így a boldogság, koherencia és a Teljes Tudás tápláló erején keresztül spontánul megelevenítjük a világbékét.

Minden egyedül álló, 18. életévét már betöltött hölgy, aki gyakorolja a Transzcendentális Meditációt és a TM-Szidhi programot a Jógarepüléssel együtt, jelentkezhet e-mailben, angol nyelven a következő címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

3. Miért hívják Mother Divine Programnak?

A Védikus Hagyományban, a Mother Divine elnevezés utal a Természeti Törvény tápláló, evolúciós erejére, ami eleven az egész teremtésen belül és mindenki csendes tudatán belül is.

A Transzcendentális Meditáció és a TM-Szidhi program meghosszabbított gyakorlása a Mother Divine Programon belül lehetővé teszi számunkra, hogy a Mother Divine kozmikus értéke kivirágozzon bennünk és megelevenítse ezt a tápláló hatást a kollektív tudatban a nemzet és a világ javára.

 

4. Miből áll egy nap?

04-gyikA napi rutin minden része arra épül, hogy minél gyorsabban kifejlessze az élet belső teljességét.

A Transzcendentális Meditáció és a TM-Szidhi program meghosszabbított gyakorlása a Jógarepüléssel együtt lehetőséget ad a hölgyek számára, hogy felhasználják tudásukat és tehetségüket a Mother Divine Program céljáért, hogy megelevenítsék a boldogságot, harmóniát és békét a világ számára. A napi rutin mély pihenése és dinamikus aktivitása természetesen támogatja a magasabb tudatállapotok kifejlődését.

 

5. Milyen az ellátás?

05-gyikA Mother Divine Program résztvevőiként, kényelmes szállásunk van és élvezhetjük az ízletes bio, vegetáriánus ételeket, amelyet a Maharishi Ayur-Veda® elveinek megfelelően készítenek el a számunkra, hogy egyensúly jöjjön létre a fiziológiánkban, ami elősegíti a tökéletes egészséget.

A természet és a mély csend, ami a levegőben vibrál és átjárja a Mother Divine Program lakhelyét inspirál minket és elragadtatással tölt el bennünket.

 

7. Mi a TM-Szidhi?

Klikk ide!

Ha további kérdése van lépjen kapcsolatba velünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Ha csatlakozni szeretne a Mother Divine Programhoz kérjük, írjon angolul e-mailt, ide: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.